Årsprogrammet "kalla hem din urkraft"

Välkommen till din inre resa!

   Watch Promo

Den här onlinekursen är för dig som går Årsprogrammet "kalla hem din urkraft"

Vi ser så mycket fram emot att göra den här resan med er och få dela våra verktyg!

Årsprogrammet handlar om att göra sig så fri att vi kan börja drömma fram den nya världen, en värld där moder jord och allt levande respekteras och lever i harmoni. Det arbete vi gör på energiplanet återspeglas i det fysiska. För att kliva ur mardrömmen vi drömt fram kollektivt kan vi få stor hjälp av de shamanska teknikerna.

Under årsprogrammet kommer du få fördjupa kontakten med moder jord, kraftdjuren och de nordiska gudinnorna. Genom shamanska urgamla tekniker som bistått människor i tusentals år. Syftet med kursen är att ta tillbaka din kraft, läka djupa sår och tillsammans med andra återknyta till naturen på ett helande sätt.

Du kommer vara hållen i en trygg grupp och av erfarna ledare. Vi lever med årstiderna, upplever elementen som elden, vinden, vattnet och jorden. Vi sover och vistas så mycket som möjligt i skogens härliga famn. Här är möjligheten att kalla hem din själ.

Kursdatum:

26-27 mars; syd - eldelementet, ormen

10-12 juni; väst - vattenelementet, jaguaren (en extra eftermiddag och övernattning)

20-21 augusti; norr - jordelement, kolibrin

1-2 oktober; öst - luftelementet, örn och kondor

26-27 november; spirit - mitten av medicinhjulet

På lördagen börjar vi kl. 10.00 och vi är färdiga cirka 16.30 på söndagen.

Vi äter lunch och middag när det passar. Fika och snacks finns tillgängligt hela tiden så du kan ta när det passar dig. På lördagnatten sover vi tillsammans i tipin eller i medhavt tält. Om någon behöver sova inomhus så kan vi ordna det. Vi har en eld i tipin och du behöver vintersovsäck eller dubbla sovsäckar (ta med 2 st) och ordentliga liggunderlag.

På söndagen börjar vi klockan 8.00 med Qigong sedan äter vi frukost och börjar kursdagen kl 10.00 med en sharing över det som väckts dagen innan. Sen följer söndagens program med paus för lunch. Vi avslutar med gemensam städmeditation, sharing, stänger sacred space och är klara ungefär 16.30.

Här kommer lite mer om innehållet:

 • Despachoceremoni - en gemensam ceremoni för helande och tacksamhet, en ceremoni där du kan ge dina önskningar till moder jord och fader himmel. Vi skapar tillsammans en gåva gjord med symboler (brännbara och ätbara). Det kan vara en sedel för välstånd, vackra blomblad som bryts ett och ett och läggs i färg för balansen mellan den feminina och maskulina energin.
 • Cacaoceremoni - en varm, jordande ceremoni som öppnar hjärtat och skapar harmoni och balans och arbetar på att lösa upp emotionella blockeringar. Drycken tillreds av rå kakao och dricks under ceremoniella former med trumman som accompanjemang. Effekten brukar hålla i sig ett par dagar efteråt, men det inns inget hallucinogent i den.
 • Vandringar till kraftplatser - hur möter vi en plats? Lär dig känna in platsens energi och budskap. Lär dig vandra med mjuka fötter.
 • Smudging - en helig reningsceremoni som hjälper oss att hålla vårt energifält lysande och vackert. Du får lära dig flera olika sätt och att skapa egna rökelser och renande vatten.
 • Elden och kylan - hela årshjulet har elden som tema, att väcka sin inre eld och veta hur du matar den, hur du känner när den är svag och hur du håller den stark. Elden är oerhört transformerande, stark och en stor kraft som vi inte alltid fått lära oss att låta flöda på ett konstruktivt sätt. Vi stänger in vår eld, den poppar upp som spänning och kan manifestera sig som sjukdom. Genom att arbeta med elden och omfamna den får vi tillgång till hela vår kraft - vi kallar tillbaka vår urkraft! Kylan är också energi - genom att arbeta med kylans element får vi en stor vidd av erfarenheter som gör att vi vågar känna mer.
 • Qigong - här finns så mycket uråldrig visdom. Genom denna kan du ta hand om ditt energisystem och behålla balans i livet. Du kommer få ta del av några former och en hjärtöppnande övning.
 • Rösten - när var din röst fri senast? När sjöng du med öppet hjärta och full röst? När sjöng du tillsammans med andra? I rösten finns så mycket läkning att hämta hem. Att tala din sanning att våga göra sin röst hörd. Att vara del i en sjungande gemenskap. Vackert eller inte - nej, den bedömningen finns inte. Alla röster är vackra, en del har bara varit inträngda så länge att de behöver få pröva sina vingar lite.
 • Kroppen - kroppen håller minnen. Med hjälp av kroppen kan vi utforska oss själva och frigöra energi som suttit bunden. Det finns så mycket vishet i kroppen. När vi gör en fysisk handling med vår kropp så får det också mening och betydelse i vårt undermedvetna.
 • Sharing - delningscirkel - i denna form får alla komma till tals och dela det som är levande utan att bli avbruten, ifrågasatt eller behöva försvara sig. Det är din stund och du kan även välja att sitta i tystnad och vänta in dig själv.
 • Övningar - vi har ett rik skatt med övningar från olika traditioner för olika syften
 • Kreativt skrivande - som verktyg för självreflexion, låt pennan och anteckningsboken vara dina följeslagare på den här resan, från korta noteringar till poesi.
 • Utesittning - umgås med natten, sitt i tystnad och låt dina sinnen öppnas. En utesittning är en uråldrig nordisk cermoni, som också återfinns i många traditioner världen över. Den kan hjälpa dig att hitta nästa steg i livet, att finna mer glädje och vitalitet, något nytt kan födas.
 • Trumning - vi låter trumman föra oss in i oss själva och hjälpa oss att drömma. Vi använder trummans magi för att resa i de gömda världarna, i den icke fysiska verkligheten.
 • Samskapande - vi ger utrymme för gruppen att vara med och bidra till kursen. Det är också ett sätt att kliva fram och ta sin plats och dela sina gåvor
 • Friluftsliv - är en naturlig del, eftersom vi är ute i naturen. Du får bland annat möjlighet att lära dig att tända en eld från grunden. Det är stärkande för självförtroendet att ha dessa kunskaper.
 • Naturen i oss - vi är naturen, det finns ingen åtskillnad. När vi har en naturligt välfungerande bakterieflora i kroppen håller vi oss friska. Vi kommer arbeta med plantmedicin på lite olika sätt. Vi kommer bland annat ha en örtvandring där du får lära dig om växters egenskaper och användningsområden. Du kommer få skapa relation med en ört och vandra med den en period.

Elinor “Mitran” Floding leder årsprogrammet och är utbildad inom Qeromedicin, en shamansk tradition från Anderna. Med många års erfarenhet av att leda förändringsarbete och grupprocesser som terapeut, shamansk healer, och lärare inom hälsa och friluftsliv, står hon stadigt och håller space för de starkaste processer. Hennes djupaste passion är lärande, växande, hälsa och att skapa en hållbar utveckling för livet på jorden. Med olika kreativa inslag som musik, rörelse, beröring, skrivande och lekfullhet skapar hon en trygg och utforskande miljö. Där kan man möta sig själv på alla nivåer utan dömande, en oerhört fin grund för att läka och transformera. Hon skapar kraftfulla ceremonier för jordens rytmer och livets olika skeden. Hon är författare i boken “Hästarnas visdom”. Läs mer på: elinorfloding.com

Anna Stillwell är ren magisk solkrigare som håller starka heliga ceremonier, där deltagarna känner sig trygga och har fullt stöd genom sina processer. Det gör det möjligt att släppa på skam, få gifter att lämna och att komma över svåra blockeringar, både på energiplanet och i det fysiska. Hon håller gatherings och retreater och arbetar med en rad olika verktyg. Exempelvis guidade meditationer, andning, trumresor, vattenandning, bodywork, kroppsmedvetenhet och essentiella oljor. Hon reser världen runt och lär av ursprungsbefolkning och håller kurser och retreats världen över. Lyssna på: https://flodandefriskfri.podbean.com

Carrie DeLisle, aka Gela

A star sister from Pleiades, she is here to be an ambassador of love to humanity- aiding in the shift from 3D into 5D…and beyond.
She has been a Reiki Master and Massage Therapy healer for 25 years.
Her life mission is to help others, with one on one interactions, as well as by reforming the Mayan Mystery Schools of the ancient wisdom into this key modern age of evolution. She works with and assists others working with the plant medicines of Rape’ and Sananga.
New to her tools of transformation is a “True Mirror” which shows the viewer an accurate image of your true self. Since the dawn of creation, we have looked upon ourselves falsely- whether in still bodies of water, or a modern day mirror, our reflection is false, reversed. A true mirror shows us ourselves as others see us, in our our splendid glory, our authentic selves! Embrace this journey of self discovery!

Du är så varmt välkommen!

/Elinor, Anna och Carrie


Your Instructor


Elinor Floding
Elinor Floding

Hälsocoaching, kroppsbehandlingar, stresshantering, Instant transformation och Shamansk healing. Shamanska ceremonier. Utomhuspedagogik och handledning. Omställning; projektledning, information, utveckling av lokalsamhällen och arbetsplatser.


 

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts in march and ends in december 2022
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to the webbcourse for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! Please contact the facilitator (Elinor Floding) to discuss a satisfying solution.

Så mycket kärlek!

Så underbart att få arbeta tillsammans och dyka djupt och flyga högt, ta tillbaka den kraft som tillhör oss!

Du är alltid välkommen till shamansk healing och coachande samtal. Det kan vara bra att boka in ett par för kommande år så att du kan fortsätta stå stadigt i din fulla kraft. https://www.facebook.com/OptimalUtveckling

Kramar!

Elinor, Elin, Anna och Chandani

Get started now!