Stresshantering åtta veckor för din återhämtning

Mer hälsa, energi och glädje!

   Watch Promo

Åtta kursveckor med innehåll utöver det vanliga. Jag delar det bästa av egen erfarenhet och mängder av kurser och utbildningar med dig. Du har tillgång till kursmaterialet så länge du vill och kan återkomma till övningar och lärdomar. Du kommer få en hel verktygslåda, ökade kunskaper om stressens anatomi och om dig själv och vad som är viktigt i ditt liv. Jag kommer också dela metoder som använts i tusentals år av människor i olika delar av världen för att bli mer grundade och i fas med livet.

Välkommen att odla din hälsa och ditt välbefinnande!

Så roligt att få ha dig med! /Elinor


Your Instructor


Stresshantering med Elinor
Stresshantering med Elinor

Välkommen till kursen Stresshantering två veckor! Jag heter Elinor Floding och jag har intresserat mig för hälsa och stresshantering under en stor del av mitt liv.

Jag gick också hårt in i väggen för ett antal år sedan och har genom olika metoder återerövrat min hälsa och mitt själsliga lugn. Jag har studerat många olika alternativa metoder och plockat ut godbitar ur dem. Det vill jag dela med mig av!


 

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and has two weeks of the curriculum of the full course. It will be available for two weeks extra.
How long do I have access to the course?
Four weeks
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us directly to give feedback for improvement!

Get started now!